i7S Trådløse Høretelefoner

399,00 DKK 249,00 DKK

Category:

Nyhed!

Vi har fået fingrene i disse nye smarte in-ear trådløse høretelefoner. De kan bruges overalt, hvad end du sidder i bussen, træner i fitnesscenteret eller bare har lyst til at koble af. Hvis du er blevet træt af at rode rundt med dine ledninger er disse høretelefoner skræddersyet til dig. Du oplever ikke engang problemer med ledninger når du skal oplade disse høretelefoner. Der medfølger nemlig en smart opladningsboks, hvor du helt trådløst kan oplade dine høretelefoner. Dine høretelefoner placeres blot i den medfølgende boks og opladningen er begyndt. Opladerboksen er lige til at have med i lommen. Man ved jo aldrig hvornår man får lyst til at høre lidt god musik.

Høretelefonerne er udstyret med den nyeste Bluetooth-teknologi V4.2+EDR, hvilket sikrer at du nemt og hurtigt opretter forbindelse til din Bluetooth-enhed uden at opleve forstyrrelser med forbindelsen.

Pga. det utrolig stilfulde og kompakte design skulle man være fristet til at tro at lyden ikke kunne være god i disse høretelefoner. Det er slet ikke tilfældet. Man bliver overrasket over hvor skarp lyden rent faktisk er i disse smarte høretelefoner.

Disse høretelefoner er til dig der elsker det stilfulde, moderne og enkle design, samtidig sætter pris på et produkts praktiske egenskaber.

 

Specifikationer:

Model: i7S TWS

Bluetooth: V4.2+EDR

Kompatibel med alle Bluetooth-enheder

Impedans: 32 ohm

Batteri-kapacitiet: 65MAH/950MAH

Funktionel mellem følgende temperaturer: (-10°)  –  (55°)

Transmission afstand: 12 meter

Afspilningstid: 5-6 timer

Opladningstid: 1-2 timer

Standby-tid: 100 timer

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “i7S Trådløse Høretelefoner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *